De meerwaarde van een geintegreerde aanpak

Zetra Group Sittard

Logistics services

Contact

Zetra Groep Sittard
Industriestraat 12
6135 KH Sittard
R Route
T 046 - 420 49 00
F 046 - 420 49 09
E contact@zetra.com
E sales@zetra.com
E info@zetra.com
I www.zetra.com

After sales

Wij helpen u graag verder, daarom kijken we graag samen met u naar uw specifieke wensen en onze mogelijkheden.

Bel ons vandaag nog:
046 - 420 49 00

Volautomatische bandenmontage-lijn

Om u snel van zomer en/of winter band-wielcombinaties te kunnen voorzien, hebben wij een eigen bandenmontage lijn.

Ga naar twmc.nl »

Organisatie

Zetra expeditie & overslag

Uw logistieke eisen en wensen zijn bij Zetra Group Sittard in ervaren handen. Met ruim 30.000m² aan hoogwaardige opslag en verwerkingsruimte zijn we in staat uw logistieke vraagstukken snel, vakkundig en betrouwbaar te beantwoorden.

Elk vraagstuk is anders. En Zetra Group Sittard gaat met u dan ook graag om tafel, om samen tot de juiste oplossingen te komen. Kwalitatieve oplossingen die het meeste rendement voor uw organisatie opleveren. Zetra Group Sittard handelt daarbij snel en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

Opslag, overslag, assemblage, kwaliteitscontroles en just-in-time delivery van uw goederen. Zetra Group Sittard is uw betrouwbare partner. Ons geavanceerd warehouse managementsysteem, met state-of-the-art scanning en barcoding apparatuur, zorgt voor secure afhandeling van uw goederenstroom. Door onze jarenlange ervaring met complexe logistieke ICT-systemen, zijn wij in staat uw logistieke keten te automatiseren. Ook op logistiek ICT-gebied blijven wij vooroplopen.

Kwaliteitscontroles bij in- en uitslag? Zetra Group Sittard neemt ze graag voor u uit handen. Zo heeft u alleen goedgekeurde goederen in uw productieproces. We fungeren als ideale en professionele tussenschakel in de bedrijfskolom van uw branche.

Dus heeft u een logistieke vraag waar u professioneel advies over wilt?
Klik hier, dan nemen we snel contact met u op.