De meerwaarde van een geintegreerde aanpak

Zetra Group Sittard

Logistics services

Contact

Zetra Groep Sittard
Industriestraat 12
6135 KH Sittard
R Route
T 046 - 420 49 00
F 046 - 420 49 09
E contact@zetra.com
E sales@zetra.com
E info@zetra.com
I www.zetra.com

After sales

Wij helpen u graag verder, daarom kijken we graag samen met u naar uw specifieke wensen en onze mogelijkheden.

Bel ons vandaag nog:
046 - 420 49 00

Volautomatische bandenmontage-lijn

Om u snel van zomer en/of winter band-wielcombinaties te kunnen voorzien, hebben wij een eigen bandenmontage lijn.

Ga naar twmc.nl »

Warehousing

Zetra Group Sittard biedt full-service oplossingen op het gebied van warehousing. Met ruim 30.000m² aan hoogwaardige opslag en verwerkingsruimte zijn we in staat uw warehousing vraagstukken snel, vakkundig en betrouwbaar te beantwoorden.

Elk vraagstuk is anders. En Zetra Group Sittard gaat met u dan ook graag om tafel, om samen tot de juiste oplossingen te komen. Kwalitatieve oplossingen die het meeste rendement voor uw organisatie opleveren. Zetra Group Sittard handelt daarbij snel en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

Opslag, overslag, in combinatie met value added services zoals assemblage, kwaliteitscontroles en just-in-time delivery, maakt van Zetra Group Sittard uw full-service partner. Voor elke opslaghoeveelheid en periode.

Kwaliteitscontroles bij in- en uitslag? Zetra Group Sittard neemt ze graag voor u uit handen. Zo heeft u alleen goedgekeurde goederen in uw productieproces. We fungeren als ideale en professionele tussenschakel in de bedrijfskolom van uw branche.

Ons geavanceerd warehouse managementsysteem, met state-of-the-art scanning en barcoding apparatuur, zorgt voor secure afhandeling van uw goederenstroom. Ook op logistiek ICT-gebied blijven wij vooroplopen, zodat we u de oplossingen kunnen bieden om uw productieproces efficiŽnter te maken.

Heeft u een warehousing vraagstuk dat u eens met ons wilt bespreken.
Klik hier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.